Translate

duminică, 16 septembrie 2012

Ce este CHIROPRACTICA ?


CHIROPRACTICA este o terapie concentrata pe problemele de functionare sau de structura ale coloanei vertebrale ,in care se executa o serie de proceduri manuale. prin intermediul carora se normalizeaza si se previn aceste disfunctionalitati.

Fondatorul chiropracticii este David Palmer, care in 1895, a reusit sa-i redea unei persoane auzul prin corectia vertrebrelor cervicale. Conform teoriei elaborate de Palmer, numeroase probleme de sanatate pot fi cauzate de deplasarea vertebrelor care impiedica transmiterea normala a influxului nervos si circulatia normala a energiei vitale.

Chiropraxia nu implica riscul sau reactiile adverse ale tratamentului medicamentos sau ale interventiilor chirurgicale.

Scopul nu este doar de a trata disconfortul din prezent, ci si de a analiza cauza acestuia. De aceea se fac recomandari privind modificarea stilului de viata, pentru a preveni si a impiedica reaparitia problemei.

 In urma unor studii s-a dovedit faptul ca aceasta tehnica este mai putin costisitoare decat cele din medicina alopata sau decat psihoterapia.

CHIROPRAXIS is a therapy that work on the structure of the spine, by a set of manual procedures . through which it normalizes and prevent these malfunctions.

A chiropractor is a whole health practitioner who is concerned not just about your symptoms, but your overall state of well being.
What your doctor of chiropractic can offer, no other doctor can !
 PS: De cand am descoperit-o sant alt om. Daca santeti din zona Brasovului va pot da adresa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu