Translate

luni, 2 decembrie 2013

Important despre IMUNITATE


Stiati ca ...?
...în starea de furie imunitatea se deprimă atât de mult, după nu­mai 5 minute, încât sistemul imunitar tre­buie să lucreze in­tens, timp de 6 ore ulte­rior, spre a reveni la nivelul său iniţial ?
...factorii de stres acce­lerează atrofia timusului ?
 În schimb, melatonina con­tracarează atrofia timusului, contribuind la reface­rea imunităţii. Pentru ca se secretă optim în tim­pul somnului de noapte, în jurul miezului nop­ţii,concluzia e clara : dormiţi între 22-06,  cat mai la intuneric !
...aditivii alimentari sintetici acţionea­ză foarte repede asupra sistemului imunitar, pe care îl per­turbă şi deprimă ?
...frigul de lunga durata exercită influenţe imunosupre­soare similare celor consecutive tratamen­tului cu hidrocortizon ?
...sunetele de durată reprezintă un factor de scădere a imunităţii ?
...administra­rea repetată de antibiotice determina , pe lângă deprimarea imunitară imediată, degenerarea mai rapidă a timusului ?
Susţinerea sistemului imunitar se face nu numai prin diverse imunoregla­toare, de exemplu propolis sau Echinacea, foarte bune profilactic şi curativ, ci si printr-o corectă şi diversificată alimen­taţie cu nutrienţi de calitate.
Sfat : Luati in mod curent, sau macar la schimbarea anotimpurilor polen şi laptisor de matca . Cantitatea/doza trebuie să fie în aşa fel încât să vă facă să sim­ţiţi o stare de bine. Dacă nu aţi atins această stare, în­seamnă că dozele dvs. sunt mici.

(sursa - Formula AS)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu